Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив взе  решение

...
Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив взе  решение
Коментари Харесай

БФС се произнесе по повод жестокото меле в Несебър

Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив взе  решение във връзка прекратения мач от 21 кръг на Югоизточната Трета лига сред тимовете на Несебър и Атлетик (Куклен). Двубоят не приключи след сборичкване на играчи от двата тима на почивката. Впоследствие Виделен Сердарски от Атлетик беше зашит с четири шева.

След известно закъснение и запознаване с всички отчети БФС реши да присъди служебна победа с 3:0 за Несебър. Така отборът от черноморското крайбрежие оглави класирането на групата с 55 точки, колкото има и вторият Спартак Пловдив. Несебър обаче има преимущество на маркиран гол на непознат терен в директния конфликт сред двата отбора.

След постановлението на СТК с решения излезе и Дисциплинарната комисия в Зона Пловдив. От тях стана ясно за какъв брой време са спрени правата на Иван Стоянов от Несебър и Мартин Иванов от Атлетик Куклен, за които са смята, че са били най-дейни в сбиването.

Иван Стоянов получи наказание от пет мача, до момента в който Мартин Иванов няма право да играе в две срещи. Несебър е глобен с отнемане от домакинство за два дуела, а също по този начин би трябвало да заплати санкция от 625 лева Атлетик (Куклен) пък е осъден с парична глоба от 250 лева
 Трансферът на голмайстора на Несебър в Италия пропадна
Трансферът на голмайстора на Несебър в Италия пропадна

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР